Documento sin título Documento sin título -
DO\'TGN tarracowiki linkedin Territoris Creatius Faceboock Youtube Myspace Twitter
Esdeveniments

Enviar esdeveniment


<< Maig 2015 >>

L M X J V S D
        123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

23/05• Esdevenim...
27/05• Assemblea...
03/06• Assemblea...
10/06• Assemblea...
17/06• Assemblea...
Seccions


Usuaris
Benvingut, Anònim
Nickname
Password
(Registra't)
Membres:
Últim: insomne
Nous Aviu: 0
Nous Ahir: 0
Total: 1430

Gent connectada:
Visitants: 41
Membres: 0
Total: 41
Subscriu-te
Si vols rebre informació sobre l'aMt subscriu-te al nostre buttletí
* dada requirida
mp3 aMt

Obrir en finestra
Transparència aMt

Transparència aMt

Visites
Hem rebut
41503509
visites des de Agost 2006

FAQs aMt (Preguntes i respostes freqüents)

P- Quins son els requisits per fer-se soci?
R- Ser músic, estimar la música o ser un filantrop.

P- Si em dono d’alta com usuari en el Web, ja sóc soci de la aMt?
R- No, només ets un usuari registrat en el Web, la qual cosa et permet enviar notícies, participar en el fòrum i altres coses, per a fer-te soci has d’omplir aquest formulari i enviar-lo, una vegada realitzis l’ingrésanual de la quota ja ets soc actiui.

P- Som 5 al grup, s’ha d’apuntar un sol membre?, m’han comentat que amb 3 n’hi ha prou.
R- La forma d’associar-se es individual, o sigui que es una decisió personal de cada music. Es cert que per poder participar en algunes de les activitats que organitza la aMt per els grups, demanem que el 100% siguin socis actius.

P- Toco amb dos grups, es necessari que pagui 2 cops la quota?
R- No, cada soci te el seu número de soci nominal, evidentment pots tocar a tantes bandes com vulguis o puguis.

P- Quins son els avantatges de ser soc actiu?
R- A banda de poder participar activament com a membre de ple dret en les decisions i projectes de la aMt, tens una sèrie de avantatges gràcies als diferents convenis signats per l'aMt.

P- Fer-se soci, influeix d’alguna manera en temes de drets d’autor?
R- Els drets d’autor res tenen a veure amb nosaltres, es també una decisió personal que pren l’autor del temes. A l’apartat de socis de el Web hi anem penjant documents explicatius sobre aquets temes.

P- No sóc músic, puc ser soci?
R- Si, pot ser que no siguis músic, però que la teva capacitat i ganes d’emprendre projectes relacionats amb la música no trobin on desenvolupar-se. Bé,a que esperes...?.

P- No sóc de Tarragona ciutat, puc ser soci?
R- Si, la “T”de aMt fa referència a la província, no a la ciutat. El nostre projecte és comú i pretén abastar tot el nostre territori i tots els estils. Les dificultats i inquietuds dels músics són similars a tot arreu, unir-nos i compartir experiències ens enriqueix.

P- Quan he de pagar la meva quota?
R- Després de donar-te d’alta has pagar la quota d’ingrés, un pagament únic de 6€ (només una sola vegada, si ja l’has pagat no ho has de tornar a fer-ho), i has de pagar la quota anual de 40€ de l’any en curs. La quota té validesa l’any en curs (espai de temps comprés entre el 1 de gener i el 31 de desembre). La pròxima quota anual és preferible fer-la a l’inici de l’any per a disposar com més aviat del carnet de soci d’aquest any i poder utilitzar-lo.

P- Qui decideix que es fa en la aMt?
R- Cada setmana, els dimecres té lloc l’assemblea informativa de socis, allí s’aporten idees i es prenen decisions. El president modera i proposa l’ordre del dia i el secretari aixeca acta que després es puja a la secció de socis d’aquesta Web.
O sigui tu decideixes, cada soci un vot.

P- Com soci, puc intervenir en les decisions i projectes de la aMt?
R- No solament pots, sinó que la col•laboració activa dels socis és necessària per al bon funcionament de la aMt. Cadascun participa dintre de les seves possibilitats.

P- Vull escriure en el Butlletí digital de l'aMt, he de ser soci?
R- No és necessari ser soci per a col•laborar amb el nostre Butlletí, però l’equip de redacció selecciona els continguts i prioritza aquells continguts relacionats amb la aMt i els seus associats.

P- La aMt organitza el DO’tgn?
R- Si, amb convocatoria conjunta amb l’Ajuntament de Tarragona (Àrea de Cultura). La aMt organitza activament el concurs millorant les seves bases en funció de les peticions i suggeriments dels participants després de cada edició.

P- Puc facturar els meus concerts a través de la aMt?
R- No, l’ aMt no dóna aquest servei directament, però la nostra associació té un conveni amb Musicat i qualsevol soci actiu nostre pot utilitzar la gestió de la facturació a través de Musicat. Podeu consultar les condicions de Musicat al seu web www.musicat.cat i també a l’apartat privat de socis actius del nostre web. L’avantatge que teniu és que no heu de pagar la quota anual de Musicat si sou socis actius de l’aMt, ja que heu pagat la quota anual a l’aMt.

P- Rep la aMt algun tipus de ajuda?
R- Si, de diferents partners i estaments oficials. Aquesta informació està a la disposició del soci en la Zona de Socis d’aquest Web.

P- Té locals d’assaig la aMt?
R- No, però esperem tenir-los en un futur pròxim a la P1 de La Capsa de Música a la Tabacalera.

P- Volem organitzar un concert amb altres grups en la nostra població. Ens ajudaria la aMt?
R- Si, una dels avantatges de pertànyer a la aMt, és que ens valem de les diferents experiències per a posar-les en comú. Qualsevol idea presentada en l’assemblea en forma de projecte, és estudiada i si es decideix que és viable, es crea una taula de treball formada normalment pels impulsors del projecte i voluntaris amb experiència en altres similars. Es busca el finançament, l’equip tècnic i humà, publicitat, etc.
Després de 14 anys, qualsevol projecte realitzat en nom de la aMt és garantia de serietat.


Castellano

P-¿Cuáles son los requisitos para hacerse socio?
R-Ser músico, amar la música o ser un filántropo.

P-Si me doy de alta como usuario en la Web, ya soy socio de la aMt?
R-No, sólo eres un usuario registrado en la Web, lo que te permite enviar noticias, participar en el foro y otras cosas, para hacerte socio tienes que rellenar este formulario y enviarlo, una vez realices la ingreso de la cuotaanual ya eres socio activo.

P-Somos 5 en el grupo, se debe apuntar un solo miembro?, Me han comentado que con 3 basta.
R-La forma de asociarse es individual, o sea que es una decisión personal de cada músico. Es cierto que para poder participar en algunas de las actividades que organiza la aMt para los grupos, pedimos que el 100% sean socios activos.

P-Toco con dos grupos, es necesario que pague 2 veces la cuota?
R-No, cada socio tiene su número de socio nominal, evidentemente puedes tocar en tantas bandas como quieras o puedas.

P-¿Cuáles son las ventajas de ser socio activo?
R-Aparte de poder participar activamente como miembro de pleno derecho en las decisiones y proyectos de la aMt, tienes una serie de ventajas gracias a los diferentes convenios firmados por la aMt.

P-Hacerse socio, influye de alguna manera en temas de derechos de autor?
R-Los derechos de autor nada tienen que ver con nosotros, es también una decisión personal que toma el autor de los temas. En el apartado de socios de la Web vamos colgando documentos explicativos sobre estos temas.

P-No soy músico, puedo ser socio?
R-Si, puede que no seas músico, pero que tu capacidad y ganas de emprender proyectos relacionados con la música no encuentren donde desarrollarse. Bueno, ¿a qué esperas?.

P-No soy de Tarragona ciudad, puedo ser socio?
R-Si, la "T" de aMt hace referencia a la provincia, no en la ciudad. Nuestro proyecto es común y pretende abarcar todo nuestro territorio y todos los estilos. Las dificultades e inquietudes de los músicos son similares en todas partes, unirnos y compartir experiencias nos enriquece.

P-¿Cuándo debo pagar mi cuota?
R-Después de darte de alta tienes que pagar la cuota de ingreso, un pago único de 6 € (una sola vez, si ya la has pagado no tienes que volver a hacerlo), y tienes que pagar la cuota anual de 40 € del año en curso. La cuota tiene validez el año en curso (espacio de tiempo entre el 1 de enero y el 31 de diciembre). La próxima cuota anual es preferible hacerla al inicio del año para disponer cuanto antes del carné de socio de este año y poder utilizarlo.

P-¿Quién decide que se hace en la aMt?
R-Cada semana, los miércoles tiene lugar la asamblea informativa de socios, allí se aportan ideas y se toman decisiones. El presidente modera y propone el orden del día y el secretario levanta acta que luego se sube a la sección de socios de esta Web.
O sea tú decides, cada socio un voto.

P-Como socio, puedo intervenir en las decisiones y proyectos de la aMt?
R-No sólo puedes, sino que la colaboración activa de los socios es necesaria para el buen funcionamiento de la aMt. Cada uno participa dentro de sus posibilidades.

P-Quiero escribir en el Boletín digital de la aMt, tengo que ser socio?
R-No es necesario ser socio para colaborar en nuestro Boletín, pero el equipo de redacción selecciona los contenidos y prioriza aquellos contenidos relacionados con la aMt y sus asociados.

P-La aMt organiza el do'tgn?
R-Si, con convocatoria conjunta con el Ayuntamiento de Tarragona (Área de Cultura). La aMt organiza activamente mejorando las bases del concurso en función de las peticiones y sugerencias de los participantes después de cada edición.

P-¿Puedo facturar mis conciertos a través de la aMt?
R-No, la aMt no da este servicio directamente, pero nuestra asociación tiene un convenio con Musicat y cualquier socio activo nuestro puede utilizar la gestión de la facturación a través de Musicat. Puede consultar las condiciones de Musicat en su web www.musicat.cat y también en el apartado privado de socios activos de nuestra web. La ventaja que tenéis es que no deberéis pagar la cuota anual de Musicat si sois socios activos de la aMt, ya que habeis pagado la cuota anual al'aMt.

P-Recibe la aMt algún tipo de ayuda?
R-Si, de diferentes partners y estamentos oficiales. Esta información está a disposición del socio en la Zona de Socios de esta Web.

P-Tiene locales de ensayo la aMt?
R-No, pero esperamos tenerlos en un futuro próximo en la P1 de La Capsa de Música en la Tabacalera.

P-Queremos organizar un concierto con otros grupos en nuestra población. Nos ayudaría la aMt?
R-Si, una de las ventajas de pertenecer a la aMt, es que nos valemos de las diferentes experiencias para ponerlas en común. Cualquier idea presentada en la asamblea en forma de proyecto, es estudiada y si se decide que es viable, se crea una mesa de trabajo formada normalmente por los impulsores del proyecto y voluntarios con experiencia en otros similares. Se busca la financiación, el equipo técnico y humano, publicidad, etc.
Después de 14 años, cualquier proyecto realizado en nombre de la aMt es garantía de seriedad.


 

Últimes Noticies
· Progamació estable aMt maig
[ 0 Comentaris
268 Lectures ]

· Concurs de Música de Badalona
[ 0 Comentaris
250 Lectures ]

· Ciber agora 15
[ 0 Comentaris
298 Lectures ]

· Inscripcions per participar a la propera FiM de Vila-seca
[ 0 Comentaris
499 Lectures ]

· Viu la Revetlla de Sant Jordi 2015 a la Biblioteca
[ 0 Comentaris
525 Lectures ]

· Música als parcs
[ 0 Comentaris
641 Lectures ]

· MVLab 2013 i 2014
[ 0 Comentaris
623 Lectures ]

· Progamació estable aMt abril
[ 0 Comentaris
635 Lectures ]

· Reggatta de Blanc actua a la Capsa de Música
[ 0 Comentaris
835 Lectures ]

· Reussona 2015
[ 0 Comentaris
825 Lectures ]


[ Més a la Secció de Articles ]
Enllaços
Total Enllaços: 59
Total Categories: 9
Total Hits: 112064
Últims Enllaços

· 1: SEN DRAGO "NIRVAND" Nou Tribut a NIRVANA Unplugged in NY
[Hits: 2664]

· 2: Somosrockeros
[Hits: 6165]

· 3: Biblioteca Hemeroteca Municipal
[Hits: 6175]

· 4: RSK
[Hits: 7674]

· 5: Rhiz.eu
[Hits: 7841]


Més Enllaçats

· 1: RiGhtHaCkeRS [harmonicamente posible no significa que suene bien]
[Hits: 8878]

· 2: ACTOR SECUNDARIO BOB - ASB. Web oficial.
[Hits: 8039]

· 3: EXTRACTO DE LÚPULO - Pàgina oficial
[Hits: 8026]

· 4: GRUPOS Y CONCIERTOS - conciertos, grupos, críticas, noticias, etc.
[Hits: 7864]

· 5: Rhiz.eu
[Hits: 7841]

Forums
Temes 2311
Posts 3456
Visites 5752124
Respostes 1139
Membres 1430

Ultims 20 misatges del Fòrum

Se busca cantante en ingles.
Ultim post per pacho1601 a Busco el May 20, 2015 at 16:14:23

Se ofrecen [bajista y baterista]
Ultim post per insomne a Busco el May 19, 2015 at 19:37:57

Busquem cantant per grup rock a Tarragona! Possibles bolos!
Ultim post per OLBAP_55 a Busco el May 18, 2015 at 00:48:14

Ús bucs d'assaig de la Capsa de Música
Ultim post per macc a Altres el May 15, 2015 at 12:35:54

Se busca cantante para grupo de versiones pop-punk!
Ultim post per AimlessHeroes a Busco el May 12, 2015 at 17:58:26

Guitarrista busca grupo tributo
Ultim post per carlosfernandez a Busco el May 12, 2015 at 16:41:00

Orgue / Órgano Baleani 237CPS
Ultim post per OLBAP_55 a Venc el May 12, 2015 at 11:29:34

Maig a la Capsa amb Cinema, Reivindicació i Rock de casa
Ultim post per macc a Concerts el May 11, 2015 at 18:36:08

Se busca bajista para grupo de rock/metal
Ultim post per oscar_sz a Busco el May 07, 2015 at 21:47:42

La Gira Capital de Joan Colomo s'aturarà al Cau de Tarragona
Ultim post per macc a Concerts el May 05, 2015 at 12:14:17

Se Buscan Musicos!!! Grupos!!! Pachanga!!! Cobrando!!! Bolos
Ultim post per MusicFactory2000 a Busco el Apr 21, 2015 at 19:41:34

Se busca guitarrista para grupo de hard rock
Ultim post per Emc18 a Busco el Apr 20, 2015 at 21:00:50

guitarrista busco banda tipo sadcore
Ultim post per eli99 a Busco el Apr 19, 2015 at 22:35:59

GUITARRISTA BUSCA BANDA
Ultim post per twpn a Busco el Apr 19, 2015 at 08:52:39

armonica busca guitarrista o grupo
Ultim post per obanking a Busco el Apr 16, 2015 at 21:57:21

FEBRERO a TAC12 entrevista als bucs aMt
Ultim post per macc a Altres el Apr 16, 2015 at 11:58:38

Busquem baix per grup de versions ska i punk
Ultim post per Espuis a Busco el Apr 14, 2015 at 22:34:23

es Busca gent per formar una banda tribut a IRON MAIDEN
Ultim post per nakron a Busco el Apr 12, 2015 at 17:28:44

Pedalera Korg ToneWorks Ax1500G
Ultim post per carlosfernandez a Venc el Apr 09, 2015 at 21:03:41

Convocatòria oberta Música als Parcs 2015
Ultim post per macc a Altres el Apr 08, 2015 at 17:59:31


[ - AMT on-line - Associació de Músics de Tarragona ]
Recomanats

Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Altres Noticies - RSS
» Esta música está hecha con el culo, literalmente

» El vídeo musical que se grabó en tan solo 5 segundos

» Vídeo del viernes: Píxeles

» I Will Rise: Nikola Tesla, homenajeado en cómic + videoclip

» Forgotify: canciones para descubrir. O para olvidar. O para preguntarse que hacen ahí

» 2001: un remix

» Mini altavoz inalámbrico bluetooth Decrescent Boom BTS-D125

» Con esta app para Surface compones música escribiendo a mano las notas musicales

» Preparar un cinta de casete personalizada ya no es lo mismo. O en realidad, sí

» Y así suena el bosón de Higgs en versión heavy metal

Espai Tabacalera

Visitar Web Tarbacalera

Consultes - OAM

CAPSA DE MÚSICA (Espai Tabacalera), Av. Vidal i Barraquer, S/N M1 Planta Zero (Pl. 0) 43005 TARRAGONA


Veure mapa més gran

horari d'11 a 13h. de Di. a Dv. (no festius) millor amb cita prèvia

oam@musicstgn.com

     
 

aMt
en conveni amb

Ajuntament TGN
amb el suport de
 
rockandclassics

© RamRom 2005
---------------------------------------------
Sindicació
----------------------------------------------

AMT
Grups i músics de Tarragona - Grupos y músicos de Tarragona:
13 - 1alCubo - 21 and the people - 2UT - 6K’s - A CiegaS - Abre Ke paso - ABS - Actor secundario bob - Aire - Ajuste de Cuentas - Albertogrima - Alex Fortuny - Allwa - Almorrana Sozial - Alpha boys - Amnea - Anexo 13 - Animes - Ankor - Anyma - ap40 - Apelo - April fool’s day - Ariel Santamaria i... - Aswang - Ausentes - Backdoormen - Baglietto - Bálano - Bandarra Street Orkestra -  Band del palo - Banda unió musical - Bandarra Street Orkestra - Bateks - Bill Gomez - Blackwater - Bongo Botrako - Brainworm - BST’N - Càndida Memòria - Candymen - Canya d’Or - Caza de brujas - Charly Group & Sol Baker - Clam - ClimaX - Companyia de música al tuntún - Crossroads - Cuerda Floja - Culs Cults - D KÉ - D Lady - David Valdes - Day Tripper - Devolución Zero - Dique seco - Dixi - Dj Gerard - Dj Saint - Dj Sol - Dr Doctor - Dr NO - Driftwood - Duo Flameando - Ego - El Cortijo de los callaos - El nido del cuco - El Son de la Chama - Els bordons - Els Penjats - En el surco - Esfera - Euler - Excuses i altres contes - Extracto de lúpulo - Fairant's - Febrero - Fede Torres - Fer Van Trasher - Fly Fish - Fool Cows - Fora de Lloc - Fosc - Frank O’Lee Sons - Frank Sikiatra - Free - Freeland - Frisco - Gana - Good - Goose - Gran Gallina - Harlot - Himson - Improbables - Inbloom - Inmoonere - inq - Insane - Ivory - Johnny the Fox - Jómiv - Jorge Olsteineski - Jorge Varela - Josep Maria Bonet - Josep Romeu - Kartommcha - Kill me later - Kolegas - Kontrol Antidoping - La otra cara - La Perra Gorda - La ràbia acústica - La thorpe brass - La wassah band - Le Cirke - Locura - Los Berlanga - Los Bezoya - Los Burton - Los chicos de Luto - Los del 43 - Los Suárez - Luna de Alcoba - M.A.P.A - M&M - Mad Frogs - Mad monkeys - Magluss - Main Road - Maki and the Nellys - Mala sang - Mala Vida - Mamajuana Y Las Arepas Latinas - Manolo Trueno - Mantra - Marea negra - Marmath - Martin&Martin - MDH - Megma - Melancomia - Meli & the xavalins - Memest - Menos Lobos - Methodic - Mientras Tanto - MiTe’ls - Modus - Monkey Nuts - MonteVenus - Montse Adan - Moral de esclavo - Mr. Brown - Mr.PeZ - Mugre Band - Murmur - Naltrus - NeBaN - NELB - Nemesis - Nexther List - Niké - Nikotina Assessina - NLS! - No Apto - No suquem mai - Noddlyman - Noisets - NoLoSé! - Norse Wind - Noumen - Oculto - One Drop - Orange - Orsomduo Sound - Oscárboles - Oslo - Oversoul - Paco en la luna -  Pacho Tafalla - Papa:noes - Pepet i marieta - Pixi- Por de pronto - Prozac - Psych out - Pupille - Quarmuor - Quartet sibemol - Radio Spectra - RamRom - Raw - Resets - Rocío Romero - Rock&Rolla - Roger Benet - Roger Benet i els Oximorònics - Rossejat blues band - RSK - Rubén Aguilar - Sal 150 - Samuele Arba & i liberi - Satori - SB21 - Selector Dudi - Señor X - Set i mig - Siam - Siddhartha - Sifóra kemfai elföll -  Sirøccø ST - Small River Dixie - Sprinters - Spy Light - Star Bars - Sudtango - Suîte momo - Sumum Krater - Tandarica Orkestar - Tanifot - Temps al temps - Tercer traste - Terraplane - Tetra Rocs - The Eyeballs - The Harvest - The Kraits - The Lost Harvest - The Mirror Eyed Doll - The Raining Frogs Band - The Screaming Onions - The small river dixie - The Tandarica Orchestra - The Transistor Arkestra - Tierra de Nadie - Time Travel - Torazinas - Tumbuctú - Twiris - Txipi Aité - Ull de Bou - Undecided 179 - Underground Spirit - Unlogic - Vadó - Vallsamba - Videpoi - Vintage - Walkirias - Warplatz - Wild Shout - Xaranga la Guinyolada - Xavier Pié - Xavier Pié i Macc - Yo - Z30

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------